• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam,Comenzile intrate din 14 martie vor fi prelucrate in 19 martie 2018 si livrate in termenul dat, iar cele cu probleme vor fi solutionate din 26 martie! Serviciul Relatii cu Clientii nu va fi disponibil pana in 26 martie 2018, astfel din 26 martie vom raspunde la e-mailurile trimise incepand din 14 martie
Va multumim pentru intelegere!

Versace Versense 50 ml
*Pozele sunt ilustratii
pentru femei
182 RON
Clientilor Fideli: 173 RON
In cos!
  • Relatii cu Clientii
  • +40312294511

Produs Pret
Versace Versace  Versense  EDT  50 ml pentru femei parfum    vizualizare actuala

Versace Versense EDT 50 ml pentru femei parfum 182

182 RON
Versace Versace  Versense  EDT  Tester 100 ml pentru femei parfum    vizualizare produs Tester

Versace Versense EDT Tester 100 ml pentru femei parfum 200

200 RON
Restul produselor Versace Restul produselor Versace
Acest parfum modern al unui splendid buchet floral este compus din elemente ale Mediteranei,reprezentând femeia Versace perfectă cu expresia sa autentică și o fuziune de prospețime și energie. Parfumul Versace Versense a fost creată pentru o experiență irezistibilă pentru toate simțurile.
Parfumul Versace Versense este compus din tonuri naturale ,precum o imagine a trezirii naturii, evocând sentimentul de libertate, mișcare și echilibru al energiei interne cu mediul înconjurător. Versense este o plimbare într-o grădină parfumată, care contribuie la prospețimea și fluxul de sentimente, precum și la respectul de sine și vitalitate.
Compoziția sa se deschide cu fructul mediteranean: bergamot și mandarina verde ,care învăluie cu prospețime și luminozitate acordul aromelor irezistibile de smochine. Plăcerea se va culmina cu un amestec proaspăt de citrice cu arome de fructe zemoase,care ne vor duce la nota inimii dominată de floare rară de crin,cu arome rare, cu petale de iasomie și acorduri amare de cardamom în mod elegant. Notele de bază lasă o acoperire de acorduri lemnoase de lemn de santal, cedru, lemn de măslin și mosc senzual.

Evaluarea "Versace Versense Eau De Toilette" in urma 0 pareri:
0.0
  ( nu a fost evaluat )
Srierea pareri si evaluari

 

Alte produse din oferta Parfumexpress

Noul magazin online Parfumexpress pe langa binacunoscuta gama de parfumuri originale va ofera produse extrem de atractive la preturi deosebit de avantajoase!