• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam, cu parere de rau,dar Parfumexpress si-a incetat activitatea!
Totodata va multumim ca in acesti ani de existenta ati fost alaturi de noi!

Parfumuri care ne definesc personalitatea

"Miresmele au o forţă de convingere mai puternică decât aceea a cuvintelor, aparenţelor, emoţiilor ori voinţei. Ea nu poate fi respinsă, ne pătrunde-n plămâni ca aerul respirat, ne copleşeşte, ne umple întru totul. Nu există împotriva ei niciun leac."       Patrick Süskind

                          

In privinta aromei parfumurilor sunt doua criterii importante pe care va trebui sa avem in vedere : aroma parfumului pe care vom purta sa fie placuta, ”comoda”, astfel vom avea un efect pozitiv fata de cei din jurul nostru.Cand alegi parfumul, nu-l mirosi direct in zona pulverizatorului. Testeaza-l! Pulverizeaza pe incheietura mainii si asteapta sa se evaporeze de pe piele, inainte de a-l mirosi.

Fiecare parfum este compus din trei note:

Nota de top este prima aroma pe care o simti la prima pulverizare de parfum. Aceasta nota este foarte volatila si se evapora repede.

Nota de mijloc (inimii) este cea care defineste aroma unui parfum. Apare dupa nota de top, de la cateva minute pana la o ora si se mentine mai mult timp.

Nota de baza este cea mai persistenta. O poti simti intre 30 de minute si o ora dupa aparitia notei de mijloc. Nota de baza ramane pe piele cel mai mult, la unele o poti simti chiar si in ziua urmatoare.

Alege produsele de baie, de ingrijire a corpului cu parfum sa fie in concordanta olfactiva cu aroma parfumului.

In cazul in care aveti intrebari va rugam sa ne scrieti la adresa: info@parfumexpress.ro