• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam,Comenzile intrate din 14 martie vor fi prelucrate in 19 martie 2018 si livrate in termenul dat, iar cele cu probleme vor fi solutionate din 26 martie! Serviciul Relatii cu Clientii nu va fi disponibil pana in 26 martie 2018, astfel din 26 martie vom raspunde la e-mailurile trimise incepand din 14 martie
Va multumim pentru intelegere!

Parfumuri care ne definesc personalitatea

"Miresmele au o forţă de convingere mai puternică decât aceea a cuvintelor, aparenţelor, emoţiilor ori voinţei. Ea nu poate fi respinsă, ne pătrunde-n plămâni ca aerul respirat, ne copleşeşte, ne umple întru totul. Nu există împotriva ei niciun leac."       Patrick Süskind

                          

In privinta aromei parfumurilor sunt doua criterii importante pe care va trebui sa avem in vedere : aroma parfumului pe care vom purta sa fie placuta, ”comoda”, astfel vom avea un efect pozitiv fata de cei din jurul nostru.Cand alegi parfumul, nu-l mirosi direct in zona pulverizatorului. Testeaza-l! Pulverizeaza pe incheietura mainii si asteapta sa se evaporeze de pe piele, inainte de a-l mirosi.

Fiecare parfum este compus din trei note:

Nota de top este prima aroma pe care o simti la prima pulverizare de parfum. Aceasta nota este foarte volatila si se evapora repede.

Nota de mijloc (inimii) este cea care defineste aroma unui parfum. Apare dupa nota de top, de la cateva minute pana la o ora si se mentine mai mult timp.

Nota de baza este cea mai persistenta. O poti simti intre 30 de minute si o ora dupa aparitia notei de mijloc. Nota de baza ramane pe piele cel mai mult, la unele o poti simti chiar si in ziua urmatoare.

Alege produsele de baie, de ingrijire a corpului cu parfum sa fie in concordanta olfactiva cu aroma parfumului.

In cazul in care aveti intrebari va rugam sa ne scrieti la adresa: info@parfumexpress.ro