• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam, cu parere de rau,dar Parfumexpress si-a incetat activitatea!
Totodata va multumim ca in acesti ani de existenta ati fost alaturi de noi!

Parfumuri - Moschino

Selectare

Moschino Parfumuri Moschino

Moschino

Intemeietorul companiei , Franco Moschino si-a inceput cariera ca ilustrator de moda pentru Gianni Versace . In 1983 si-a infiintat propriul brand de moda care a devenit foarte celebru datorita inovatiei aduse , a culorilor utilizate , dar si datorita criticilor dure aduse industriri modei , exprimate prin adevarate campanii publicitare .

Dupa moartea prematura a lui Franco Moschino , survenita in 1994 , locul lui a fost luat de Rosella Jardini , asistenta lui personala . Casa Moschino a creat hainele pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna din 2006 , precum si costumele de scena pentru Kylie Minogue si Madonna , folosite in turneelor lor internationale .

Casa Moschino este alcatuita din 3 linii majore : linia principala , Moschino pentru barbati si femei , Moschino Cheap & Chic , o linie secundara pentru femei , mai ieftina si mai usor de procurat si Moschino Jeans . In afara de acestea , comercializeaza si accesorii , bijuterii , parfumuri , chiar si casti de protectie , iar in anul 2009 au inaugurat primul hotel Moschino , la Milano.

Primul parfum Moschino a aparut in 1997 si se numeste pur si simplu Moschino, asemeni Casei care l-a creat . Parfumurile ce fac parte din seria Cheap & Chic , asemeni hainelor create de Moschino , radiaza in jur fericire si bucuria de a trai , iar generatiile tinere au devenit admiratorii lor intr-un timp foarte scurt . I Love Love este parfumul tinerei femei indragostite , Light Clouds ne face sa plutim pe norisori in doar cateva clipe , iar Hippy Fizz este aroma libertatii si a posibilitatilor nelimitate .

Parfumul Moschino Funny este construit pe aroma racoritoare de ceai si , asa cum arata si numele, reuseste sa ne binedispuna in cateva clipe doar .

Glamour , seducator si magic , a fost prezentat pentru prima oara la Expozitia Internationala de la Cannes , in 2008 si a fost creat din note proaspat-fructate si flori suave pentru femei binecuvantate cu simtul umorului , care stiu ce vor . Toujours Glamour a fost condimentat cu aroma de coacaze negre , frunze de violeta si un strop de cardamom , facandu-l si mai incitant .

Cel mai nou parfum masculin creat , Moschino Forever are aroma de feriga , este in acelasi timp elegant si vesel , etaland si ironia inerenta , atat de timpica a Casei de Moda ce l-a creat . Notele de bergamota , piper , salvie , tonka si vetiver fac din acest parfum unul destinat barbatilor amuzanti si inteligenti .

Evaluarea brandului "Moschino" in urma 0 pareri:
0.0
  ( nu a fost evaluat )
Srierea pareri si evaluari

 

Alte produse din oferta Parfumexpress

Noul magazin online Parfumexpress pe langa binacunoscuta gama de parfumuri originale va ofera produse extrem de atractive la preturi deosebit de avantajoase!