• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Firma de curierat fiind foarte aglomerat, astfel comenzile intrate din 15 decembrie 2017,nu ne mai garanteaza livrarea acestora pana de Sarbatori!Sincer ne pare rau! Va multumim pentru intelegere!

Transport si informatii

1.1. Inregistrarea comenzii

Comanda poate fi acceptata si inregistrata, daca cumparatorul completeaza cu date corecte toate campurile in Formularul de comanda. Va atragem atentia,cei care folosesc adrese de e-mail YAHOO,e-mailul de confirmare in majo9ritatea cazurilor intra in SPAM. De asemeni, verificati ca numarul de telefon sa fie trecut corect,in momentul livrarii coletului,instiintarea veti primi,prin SMS,totodata curierul va va contacta la numarul de telefon indicat de Dvs.

Magazinul online parfumexpress.ro nu isi asuma raspunderea pentru daunele provenite din omiterea acestora, precum si pentru problemele tehnice care intervin in decursul procesului si isi rezerva dreptul de a modofica preturile, clientii fiind anuntati prin e-mail sau telefonic.

 

1.2. Cheltuieli de transport

Transport Gratuit pe tot teritoriul tarii in cazul comenzii al 1 Parfum sau 1 Parfum + 1 Produs Suplimentar(Cosmetice); sau In cazul comenzii Produse Suplimentare (Cosmetice) in valoare de peste 150 RON.
In cazul in care,valoarea totala a comnzii Produse Suplimentare (Cosmetice),nu atinge valoarea de 150 RON, taxa de livrare este de 25 RON

1.3. Modalitatea de livrare

Livrarea coletelor vor fi efectuate prin firma de curierat FAN Courier.

1.4. Plata

Plata produselor se va face ramburs in toate cazurile. Astfel, pretul produselor comandate se va achita curierului.

1.5. Stabilirea intervalului orar

Exista posibilitatea de a stabili cu firma de curierat un orar de livrare. Acest lucru trebuie specificat in campul mentiuni la lansarea comenzii.

1.6. Livrare nereusita

Firma noastra nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost livrate.

1.7. Intervalul de livrare

Livrarea se face intre orele 9-17, din acest motiv va rugam sa specificati o adresa de livrare unde curierul va poate gasi in acest interval de timp.

2. Transport

Produsele selectate sunt expediate la adresa de livrare specificata in Formularul de comanda in termen preconizat de 3-5 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in cazul in care produsul(ele) nu devin lispsa de pe stoc.

Produsele noastre va sunt expediate prin Serviciul de curierat FAN Courier. Deoarece curierii livreaza coletele in timpul programului de lucru, este recomandat sa ne specificati adresa unde va aflati in timpul zilei. Daca doriti livrarea produselor la locul dvs. de munca, va rugam, la comanda treceti denumirea firmei in rubrica „Observatii”.


Clientul achita prin ramburs curierului contravaloarea comenzii la preluarea coletului.