• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam, cu parere de rau,dar Parfumexpress si-a incetat activitatea!
Totodata va multumim ca in acesti ani de existenta ati fost alaturi de noi!

Transport si informatii

1.1. Inregistrarea comenzii

Comanda poate fi acceptata si inregistrata, daca cumparatorul completeaza cu date corecte toate campurile in Formularul de comanda. Va atragem atentia,cei care folosesc adrese de e-mail YAHOO,e-mailul de confirmare in majoritatea cazurilor intra in SPAM. De asemeni, verificati ca numarul de telefon sa fie trecut corect,in momentul livrarii coletului,instiintarea veti primi,prin SMS,totodata curierul va va contacta la numarul de telefon indicat de Dvs.

Magazinul online parfumexpress.ro nu isi asuma raspunderea pentru daunele provenite din omiterea acestora, precum si pentru problemele tehnice care intervin in decursul procesului si isi rezerva dreptul de a modofica preturile, clientii fiind anuntati prin e-mail sau telefonic.

 

1.2. Cheltuieli de transport

Comenzile sun onorate doar in Romania !!!

Transport Gratuit pe tot teritoriul romaniei la comenzi de peste250 RON.
In cazul in care,valoarea totala a comnzii ,nu atinge valoarea de 250 RON, taxa de livrare este de 35 RON

1.3. Modalitatea de livrare

Livrarea coletelor vor fi efectuate prin firma de curierat FAN Courier, care dupa Regulamentul lor de functionare,care apare pe pagina FanCourier: https://www.fancourier.ro/faq/

" 10. Am făcut o comanda pe internet, însă doresc să verific conținutul coletului înainte să îl plătesc pentru a mă asigura că este ceea ce am comandat, se poate?

Așa cum explicam și mai sus, preluăm și predăm coletul sigilat – deschiderea și verificarea coletului înainte de confirmare și implicit de plata rambursului și a transportului nu este permisă."

1.4. Plata

Plata produselor se va face RAMBURS in toate cazurile. Astfel, pretul produselor comandate se va achita curierului.

1.5. Stabilirea intervalului orar

Exista posibilitatea de a stabili cu firma de curierat un orar de livrare. Acest lucru trebuie specificat in campul Observatii la lansarea comenzii.

1.6. Livrare nereusita

Firma noastra nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost livrate.

1.7. Intervalul de livrare

Livrarea se face intre orele 9-17, din acest motiv va rugam sa specificati o adresa de livrare unde curierul va poate gasi in acest interval de timp.

2. Transport

Produsele selectate sunt expediate la adresa de livrare specificata in Formularul de comanda in termen preconizat de 4-5 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in cazul in care produsul(ele) nu devin lispsa de pe stoc.

Produsele noastre va sunt expediate prin Serviciul de curierat FAN Courier. Deoarece curierii livreaza coletele in timpul programului de lucru, este recomandat sa ne specificati adresa unde va aflati in timpul zilei. Daca doriti livrarea produselor la locul dvs. de munca, va rugam, la comanda treceti denumirea firmei in rubrica „Observatii”.


Clientul achita prin ramburs curierului contravaloarea comenzii la preluarea coletului.