• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Firma de curierat fiind foarte aglomerat, astfel comenzile intrate din 15 decembrie 2017,nu ne mai garanteaza livrarea acestora pana de Sarbatori!Sincer ne pare rau! Va multumim pentru intelegere!

Abonare La Newsletter

Daca doriti sa fiti printre primii informati despre nouatatile, ofertele noastre speciale, precum despre concursurile organizate atat pe site-ul nostru,precum si pe pagina noastra de Facbook, va puteti inscrie la Newsletterul nostru,pe care-l veti primi din doua in doua saptamani.

Abonati-va la Newsletter-ul nostru acum si va vom surprinde cu un voucher cadou in valoare de 8 RON!Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (email) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in regulament Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze.(cu ajutorul link-ului in josul newsletterului) Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.