• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Intrebari frecvente

Ce inseamna termenul TESTER?

Diferenta dintre un Tester si parfumul sigilat consta in ambalaj si unele Testere nu au capac de acoperire al vaporizatorului. Sticla si continutul sunt identice. Testerele sunt ambalate intr-o cutie simpla de carton, nesigilate, dar asta nu inseamna ca sunt folosite sau ca lipseste din parfum. Recomandabil pentru uz personal, economisind astfel pretul ambalajului.

Despre feromoni

Feromonii sunt substante hormonale care transmit anturajului nostru informatii pozitive despre noi. Prezenta feromonilor face ca persoanele din preajma noastra sa devina mai deschise, stau cu placere de vorba cu noi si se bucura de prezenta noastra. Feromonii ca substante inodore nu schimba parfumurile noastre preferate, dar prezenta lor va fi cu siguranta remarcata.

Cum isi produce efectul feromonul?

Semnele transmise de feromon sunt percepute de un organ situat la 7-7,5 cm in nas, numit Vomeronasal Organ (VNO). In momentul perceperii feromonului de VNO, acesta transmite creierului un semnal de stimulare sexuala. Astfel, cand studiile scrise despre feromon accentueaza rolul simtului olfactiv, nu este vorba de un miros specific, ci despre o reactie chimica, unde receptorul este simtul olfactiv. Cu alte cuvinte, sub influenta feromonului sexul opus, inconstient, te va considera irezistibil de atractiv, va simti o excitatie accentuata , si va fi coplesit de un sentiment de atractie fata de tine.

Ce inseamna EDP?

Eau de Parfum (EDP) Sunt cele mai folosite si cele mai preferate, cu o concentratie de 10-30 % (de obicei 15%). Au un pret acceptabil.

 

Ce inseamna EDT?

Eau de Toilette (EDT) Este una dintre cele mai folosite concentratii 4-8%, are o concentratie mai mica fata de Eau de Parfum. Se mai poate intalni pe piata sub denumirea de „Eau fraiche” si acesta este un Eau de Toilette. Ca pret este mai ieftin.

Ce inseamna EDC?

Eau de Cologne (EDC) De origine, o marca provenita din Germania. Denumirea arata o concetratie mica 2-4%

Cu cat concentratia unui parfum este mai mare, cu atat este mai rezistent iar efectul sau mai indelungat.Prin denumire se delimiteaza concetratia produselor. Astfel, unele parfumuri Eau de Parfume pot avea o concetratie mai mica decat cele de „Eau de Toilette”, dar aceasta este o exceptie. De obicei, Eau de Parfume este mai concentrat decat Eau de Toilette.

Nu trebuie sa ne miram daca gasim expresii de genul „extreme”, „intense” sau „concentree”. Acestea, in cele mai multe cazuri sunt diferite parfumuri care au aceeasi aroma de baza, dar contin si alte arome in compozitie.

Ce inseamna Aftershave, Aftershave Balsam?

Aftershave fiind lotiune de dupa barbierit, racoreste si ingrijeste tenul conferand in acelasi timp un miros atractiv. Aftershave Balsam,nu contine alcool,hidrateaza si calmeaza pielea dupa barbierit.