• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam, cu parere de rau,dar Parfumexpress si-a incetat activitatea!
Totodata va multumim ca in acesti ani de existenta ati fost alaturi de noi!

Parfumuri - Gucci

Selectare

Gucci Parfumuri Gucci

Gucci la moda,erotic si fantezist


Povestea Casei de Moda Gucci a inceput in 1921,atunci cand Guccio Gucci a deschis primul atelier de marochinarie,in Florenta.In anii ' 60- ' 70, Gucci devine una din cele mai de succes firme de lux prin parfumurile sale, ochelarii de soare si pantofii sai. Personalitati precum Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Jackie Onassis au fost cliente ale firmei.Succesele companiei au fost umbrite doar disputele interne din familie,care,in cele din urma au avut efecte serioase asupra carierei firmei.


Schimbarea si solutia a sosit in 1995,in persoana designerului Tom Ford. El a conferit colectiilor Casei de Moda viata si sex-appeal.Cu toate acestea, in 2005,dupa expirarea contractului, n-a reusitsa se inteleaga cu noii proprietari ,conglomeratul Pinault-Printemps-Redoute-care in 1999 cumparasera firma-asa ca Tom Ford n-a mai ocupat scaunul de designer sef al companiei.Actualul designer,Frida Giannini,cea care se ocupa atat de linia de moda pentru femei cat si de cea pentru barbati,se pare ca este o vrednica urmasa a lui Tom Ford.
In 1974,Gucci a scos pe piata primul parfum,pe care,cu o nobila simplitate l-a numit Gucci no.1.Firma a produs pana acum 25 de parfumuri.
In 1988,primul succes remarcabil s-a produs prin aparitia parfumului pentru barbati Gucci Nobile,cu levantica si ambra. Cu Tom Ford au sosit si aromele sexy si naturale.In primul rand,in 1997, parfumul Gucci Envy a vrajit oamenii cu aroma naturala de floare proaspata.Envy este asemeni vantului care aduce primavara in oras.
Dupa Envy a urmat Gucci Rush,care este,probabil,unul dine cele mai sexy parfumuri. Rush este atractiv, de recunoscut oriunde, impulsiv, irezistibil, asa cum este dragostea la prima vedere.

Dintre succesele ultimilor ani amintim parfumul Gucci Flora, din 2009,bogat in arome florale si adresat in mod cert tinerilor. Desigur ca Gucci este foarte activ si in ceea ce priveste linia masculina. Parfumurile dedicate barbatilor au succes si sunt reprezentate in ultimii ani de cunoscutul actor James Franco.Considerat un parfum clasic, Gucci Pour Homme, aparut pe piata in 1976, contine o combinatie speciala de tutun, bergamota,chiparos, iasomie si patchouli. Este o manifestare de extravaganta si eleganta. Cu o compozitie foarte bine aleasa si rafinata, care combina in mod fericit aromele mai grele cu cele mai usoare, intr-o unitate armonioasa.

Unul din cele mai recente parfumuri Gucci Sport, apartine aromelor lemnoase,care urmeaza o linie proaspata,verde si naturala, subliniata si de aspectul exterior al parfumului si de culoarea sa verde. Puternic,sticla transparenta, capac tare, lucruri obisnuite pentru ,,bucataria interioara" Gucci.

Cu siguranta, ultimul parfum aparut, Gucci Guilty, poate conta pe aceleasi recunoasteri ca si predecesorii sai. Aroma luxurianta, ispititoare ca pacatul a parfumului Gucci Guilty promite un Gucci Rush al secolului XXI."

Evaluarea brandului "Gucci" in urma 0 pareri:
0.0
  ( nu a fost evaluat )
Srierea pareri si evaluari

 

Alte produse din oferta Parfumexpress

Noul magazin online Parfumexpress pe langa binacunoscuta gama de parfumuri originale va ofera produse extrem de atractive la preturi deosebit de avantajoase!