• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam, cu parere de rau,dar Parfumexpress si-a incetat activitatea!
Totodata va multumim ca in acesti ani de existenta ati fost alaturi de noi!

Parfumuri - Esprit

Selectare

Esprit Parfumuri Esprit

Esprit, adevarata imbracaminte de strada

Nasterea brandului Esprit este o adevarata poveste a visului american . Susie Russel si Doug Tompkins s-au gasit unul pe celalalt nu doar ca parteneri in viata privata , ci si in ceea ce priveste afacerile . Interesele comune si ambitiile celor doi legate de proiectarea si confectionarea imbracamintei au inceput de la un nivel modest : primele haine au inceput sa le vanda de pe platforma propriului lor camion , in 1968 . In anii ' 70 au gandit numele marcii Esprit si de atunci acesta a devenit un logo de renume mondial . Esprit a devenit sinonim cu ,,adevarata imbracaminte de strada" si cu acei oameni care sunt adeptii hainelor la moda dar in acelasi timp si foarte comode si de buna calitate , astfel incat , adesea , in cataloagele brandului , angajatii firmei si croitoresele apareau ca modele . In ciuda faptului ca in 1990 drumurile cuplului fondator s-au despartit , avantul firmei Esprit a ramas de neclintit . In afara imbracamintei , ei creaza si comercializeaza bijuterii , ceasuri si parfumuri.
In anul 2003 apare pe rafturile parfumeriilor primul parfum Esprit ,Life by Esprit . Destinat femeilor , parfumul Life are o sticla foarte frumos colorata si vesela , raspandind o aroma plina de viata : alaturi de florile exotice , fructele dulci si notele proaspat-lemnoase ii imbogatesc mireasma . In parfumul Life by Esprit for Men,de asemenea , intalnim notele lemnoase si fructate . Parfumul Life s-a bucurat de un succes atat de mare , incat de-atunci admiratorii sai au fost incantati cu mai multe editii limitate diferite , cum ar fi : Groovy Life , Night Life , Dynamic Life si VIP Life.
Urmatorul parfum , Esprit Collection este recomandat a fi purtat cu ocazia unor evenimente speciale si elegante . Printre notele floral-lemnoase bogat condimentate inttalnim arome deosebite cum ar fi ylang-ylang , boabele de tonka ,rubarba si salvie . Sticla ce-l contine este clara si urmeaza o linie eleganta.
Parfumul duo , avand un nume fantezist , Horizon , a aparut pe rafturi in anul 2006 . Parfumul ce-ndeamna la inaltarea spiritului este continut de sticle frumos lustruite , amintind forma pietrelor . Notele lemnos-picante evoca purtatorului aroma si gustul Orientului Indepartat.
In anul 2008 , Casa de Moda Esprit a sarbatorit intr-un mod special cei 40 de ani de existenta : au scos pe piata parfumul duo Celebration . Literalmente este vorba despre un parfum-pereche , deoarece la crearea sticlelor de parfum designerii s-au straduit sa foloseasca doua sticle identice care , asezate pe rafturi una langa cealalta sa poate fi citit numele ,,Esprit Celebration'' in continuare . Celebration Woman este un parfum moale si romantic , floral-fructat , in timp ce parfumul Celebration Man are o caracteristica bogata in note picante.

Evaluarea brandului "Esprit" in urma 0 pareri:
0.0
  ( nu a fost evaluat )
Srierea pareri si evaluari

 

Alte produse din oferta Parfumexpress

Noul magazin online Parfumexpress pe langa binacunoscuta gama de parfumuri originale va ofera produse extrem de atractive la preturi deosebit de avantajoase!