• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam, cu parere de rau,dar Parfumexpress si-a incetat activitatea!
Totodata va multumim ca in acesti ani de existenta ati fost alaturi de noi!

Parfumuri - Escada

Selectare

Escada Parfumuri Escada

Escada-Regina parfumurilor de vara

Casa de Moda Escada a fost infiintata in 1976 de catre tanara familie cu origini suedeze Margaretha si Wolfgang Ley. Originea irlandeza a brandului ne duce cu gandul la caii de rasa pursange, cu care Margaretha a castigat sume fabuloase de bani. In mod asemanator si brandul imperiului Donna Karan, nu in sensul clasic al modei ci ca intreprindere moderna are ca inteles un singur cuvant cheie : moda.

Casa de Moda Escada este o organizatie internationala care produce imbracaminte pentru femei si accesorii de producator. Compania germana de baza are doua linii principale si anume : Escada si Escada Sport. Prima dintre ele reprezinta linia moderna, eleganta, de lux si senzuala, in timp ce a doua este specifica feminitatii tinere, farmecului marilor orase si al elegantei simple.

In 1998 a fost prezentata prima colectie de ochelari de soare, iar in 2000, o data cu aparitia primului parfum Escada s-a deschis un nou capitol, lung si de succes in istoria companiei. Primul parfum a fost creat in memoria fondatoarei companiei, care in 1992 a parasit lumea celor vii. Parfumul Escada Margaretha Ley este forma specifica pentru personalitatea si gusturile incercate ale designerului de moda.

Aparut in 1993 pe piata sub forma unei editii limitate, din seria „parfum modern” Chiffon Sorbet are de atunci, in fiecare an, o noua aroma prin parfumurile: Summer In Provence(1994), Ocean Blue(1995), Jardin du Soleil(1996), Que Viva Escada(1997), Sunny Frutti(1998), Loving Bouquet(1999), Lily Chic(2000), Tropical Punch(2001), Sexy Graffiti(2002), Ibiza Hippie(2003), Island Kiss(2004), Rockin Rio(2005), Pacific Paradise(2005), Sunset Heat(2006), Moon Sparkle(2007), Ocean Lounge(2008), Marin Groove(2009), Taj Sunset(2010). Aceste parfumuri se potrivesc perfect liniei Escada Sport si starii de spirit luminoase, de vara, a acelor seri cand orice este posibil sa se intample si cand totul vorbeste despre buna dispozitie, chefuri, prietenie si romantism.


Desigur, in afara lotului de vara, o multime de alte arome sunt specifice Casei de Moda. Asa, de exemplu, parfumul Magnetism, cu aroma orientala si de vanilie, parfumul Escada, aparut in 2005, cu aroma de flori de chiapros, Into the Blue, bazat pe flori de liliac si parfumul Escada S, cu aroma florala si de fructe, creat pentru femeile dornice de aventura.

Evaluarea brandului "Escada" in urma 0 pareri:
0.0
  ( nu a fost evaluat )
Srierea pareri si evaluari

 

Alte produse din oferta Parfumexpress

Noul magazin online Parfumexpress pe langa binacunoscuta gama de parfumuri originale va ofera produse extrem de atractive la preturi deosebit de avantajoase!