• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Produse cosmetice - Dr. Konopka's

Selectare

Dr. Konopka's Produse cosmetice Dr. Konopka's

Dr. Konopka's little herbal company

1931 Dr. Konopka deschide o mică farmacie în suburbiile din Tallinn - Estonia,în urma deciziei luate de a-și dedica viața studiului plantelor medicinale, utilizând ca ingredient în produsele vândute în farmacie.

 În anul urmator Dr. Konopka creează o cremă cu efect de vindecare a rănilor,care conține extracte de 48 ierburi valoroase. Cumpărătorii sunt impresionați de efectul instantaneu al cremei și o numesc"crema miracol Dr. Konopka". 

                      

1935   Dr. Konopka  dezvoltă un săpun unic de casă antibacterian pe bază de acetat de aluminiu. Săpunul devine atât de popular încât medicul începe să îl vândă în orașele vecine din camion.

1936   Dr. Konopka începe să lucreze la produse pentru frumusețea părului și a corpului.Toate produsele noi sunt încercate în primul rând de către soția doctorului. Produsele de frumusețe vor apărea pe rafturile farmaciilor numai după ce soția doctorului  confirmă cea mai înaltă calitate a lor.

Medicul a dezvoltat mai mult de 150 de uleiuri pentru păr

Cel mai de succes, după părerea lui ar fi uleiul № 52 și № 37.

Ulei № 52 –ulei organic reparator de păr, hrănește și protejează părul uscat, deteriorat, restabilește sănătatea și strălucirea acestuia.

Ulei № 37 - o rețetă creată pentru a combate mătreața, calmează scalpul sensibil și conferă părului un aspect sănătos. Aceste uleiuri devin ulterior parte din șampoanele sale unice de păr.

2013   Compania Eurobiolab decide în privința restabilirii rețetelor de frumusețe ale Dr. Konopka combinându-le cu tehnologiile moderne. După trei ani de muncă grea, produsele cosmetice ale Dr. Konopka pentru piele și păr în cele din urmă  au fost lansate.

Gama de produse cuprinde de la șampoane și balsamuri de păr până la creme, balsamuri și scrub de corp, geluri de duș, creme de mână, creme pentru îmgrijirea zonei ochilor, tonicri și măști.

În conformitate cu standardele internaționale, produsele cosmetice naturale trebuie să conțină cel puțin 95% ingrediente naturale. Seria Dr. Konopka conține până la 100% ingrediente naturale,nu sunt testate pe animale.

Gama Dr Konopka este acreditată de Societatea Vegană și nu conține parabeni, uleiuri minerale, parafină, coloranți și arome sinteticie.

       

Evaluarea brandului "Dr. Konopka's" in urma 0 pareri:
0.0
  ( nu a fost evaluat )
Srierea pareri si evaluari