• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Despre noi

Magazinul online Parfumexpress.ro ,intretinut si administra de BA-CA Kft,cu sediul in Ungaria,1171 Budapest, Rákoskert sugárút 60,inregistrata la Registrul Comertului cu nr: 01-09-878666,Cod Fiscal: HU13894104, s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De opt ani suntem prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind astfel clientilor nostri parfumuri,produse cosmetice si de ingrijire autentice atat pentru barbati,cat si pentru femei. Scopul primordial pentru firma noastra este seriozitatea pentru a castiga si pastra increderea clientilor nostri,oferindu-le astfel.

Garantii: a produsului si a pretului. Gama nostra de produse este in continua crestere, prezentand saptamanal atat noutatile aparute pe piata parfumurilor, precum si produsele promotionale actuale acelei saptamani. Magazinul nostru online, profitand de avantajele comertului prin intermediul internetului, va poate oferi astfel produsele la preturi cu 40-50% mai ieftine, fata de magazinele de specialitate.

In cazul in care aveti intrebari,adresati-va cu incredere colegilor de la Relatii cu Clientii, va vor sta la dispozitie zilnic,intre orele: 10-18, telefon:0040312294511 sau in e-mail: info@parfumexpress.ro

Parfumexpress.ro, va asteapta cu o gama larga de produse, atat pentru barbati, cat si pentru femei, indiferent de varsta, ca fiecare sa-si poata gasi produsul cautat la un pret exceptional!