• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam, cu parere de rau,dar Parfumexpress si-a incetat activitatea!
Totodata va multumim ca in acesti ani de existenta ati fost alaturi de noi!

Despre noi

Magazinul online Parfumexpress.ro ,întreținut și administrat de firma Praxcom Kft.,cu sediul în Ungaria,11134 Budapest, Váci út 47/B. Ü-1., înregistrată la Registrul Comerțului cu nr: 01-09-180086,Cod Fiscal: HU24745970, s-a înființat în scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online și pentru a promova această ramură a comerțului în spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De 10 ani suntem prezenți cu succes pe piață, comercializând cele mai populare produse de mărci mondiale, oferind astfel clienților noștri parfumuri,produse cosmetice și de îngrijire autentice atât pentru bărbați,pentru femei cât și pentru copii. Scopul primordial pentru firma noastră este seriozitatea pentru a câștiga și păstra încrederea clientilor noștri,oferindu-le astfel.

Garanții: a produsului și a prețului.

Gama nostră de produse este în continuă creștere, prezentând săptamânal atât noutățile apărute pe piața parfumurilor și cosmeticelor, precum și produsele promoționale actuale acelei săptămâni. Magazinul nostru online, profitând de avantajele comerțului prin intermediul internetului, vă poate oferi produsele la preturi cu 40-50% mai ieftine, față de magazinele de specialitate.

                                

În cazul în care aveți întrebări,adresați-vă cu încredere colegilor de la Relații cu Clienții, vă vor sta la dispoziție zilnic,între orele: 10 -18, număr de call-center: 0040312294511 sau prin e-mail: info@parfumexpress.ro

Parfumexpress.ro, vă așteaptă cu o gamă largă de produse,pentru barbati, pentru femei și pentru copii, astfel fiecare Client își poate găsi produsul căutat la un preț exceptional!