• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Parfumuri - Clinique

Selectare

Clinique Parfumuri Clinique

C Clinique

In anul 1967 aparea in revista Vogue un articol semnat de Dr. Norman Orentreich si CAROL Philipps. Estee avea imaginatia necesara pentru a vedea dezvoltandu-se dermatologia prin testarea alergiei in produsele cosmetice de ingrijire a pielii, astfel ca in 1968 a putut fi infiintata Compania Clinique.
Filosofia Copmaniei este si in prezent aceeasi : prosude personalizate de ingrijire a pielii de cea mai inalta calitate, destinate tuturor tipurilor de ten din orice parte a lumii, reprezentand raportul luxului de fiecare zi. Primul si cel mai bine vandut produs chimic este asa- numitul sistem de ingrijire a pielii format din 3 pasi, care a revolutionat stiinta ingrijirii tenului. Ca toate produsele Clinique, fiecare produs de machiaj sau de ingrijire a pielii sunt testate alergic si nu contin parfum in procent de 100 %.

Dupa produsele cosmetice de machiaj si de ingrijire faciala, in 1975 Clinique a prezantat pentru prima oara parfumul creatie proprie Aromatics Elixir. Asa cum linia de produse cosmetice Clinique cere o calitate maxima, tot astfel se intampla si cu parfumurile. Astfel, Aromatics Elixir a fost creat din cele mai bune ingrediente de parfumare : aroma florala eleganta de chparos, flori senzuale si condimente picante. In anul 2007 au improspatat si actualizat acest parfum.

A durat destul de mult asteptarea unui nou parfum Clinique, dar s-a meritat, deoarece in 1998 proaspat-aparutul Happy a devenit cel mai renumit si mai bine vandut parfum din istoria Clinique. Parfumul Happy (Bucurie) nu este altceva decat esenta unei dimineti vesele si insorite, dar si a bucuriei de a trai. Aceasta aroma speciala este compusa din fructe proaspete si flori vesele. Varianta masculina a parfumului Happy, cu note citrice ofera, de asemeni, purtatorului o aroma proaspata si tinereasca.

Happy s-a bucurat de un succes atat de mare, incat specialistii de la Clinique n-au vrut sa se indeparteze de acest miros extraordinar ci, pe baza lui au alcatuit noi si noi parfumuri,
precum Happy Heart, care contine elemente speciale precum morcovul s castravetele. Happy To Be este un parfum vesel, cu buchet de flori si cacao, mai condimentat decat Happy. Happy In Bloom este un parfum mai dulce si mai floral.
Noua aroma, Simply, a aparut in 2004 si, in ceea ce priveste componentele speciale si notele de parfumare, acestea nu construiesc piramida aromatica in mod obisnuit. Soia si laptele de soia sunt principalele elemente constitutive si sunt prezente cu aceeasi intensitate in acest parfum.

Evaluarea brandului "Clinique" in urma 0 pareri:
0.0
  ( nu a fost evaluat )
Srierea pareri si evaluari

 

Alte produse din oferta Parfumexpress

Noul magazin online Parfumexpress pe langa binacunoscuta gama de parfumuri originale va ofera produse extrem de atractive la preturi deosebit de avantajoase!