• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Moschino

Intemeietorul companiei , Franco Moschino si-a inceput cariera ca ilustrator de moda pentru Gianni Versace . In 1983 si-a infiintat propriul brand de moda care a devenit foarte celebru datorita inovatiei aduse , a culorilor utilizate , dar si datorita criticilor dure aduse industriri modei , exprimate prin adevarate campanii publicitare .

Dupa moartea prematura a lui Franco Moschino , survenita in 1994 , locul lui a fost luat de Rosella Jardini , asistenta lui personala . Casa Moschino a creat hainele pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna din 2006 , precum si costumele de scena pentru Kylie Minogue si Madonna , folosite in turneelor lor internationale .

Casa Moschino este alcatuita din 3 linii majore : linia principala , Moschino pentru barbati si femei , Moschino Cheap & Chic , o linie secundara pentru femei , mai ieftina si mai usor de procurat si Moschino Jeans . In afara de acestea , comercializeaza si accesorii , bijuterii , parfumuri , chiar si casti de protectie , iar in anul 2009 au inaugurat primul hotel Moschino , la Milano.

Primul parfum Moschino a aparut in 1997 si se numeste pur si simplu Moschino, asemeni Casei care l-a creat . Parfumurile ce fac parte din seria Cheap & Chic , asemeni hainelor create de Moschino , radiaza in jur fericire si bucuria de a trai , iar generatiile tinere au devenit admiratorii lor intr-un timp foarte scurt . I Love Love este parfumul tinerei femei indragostite , Light Clouds ne face sa plutim pe norisori in doar cateva clipe , iar Hippy Fizz este aroma libertatii si a posibilitatilor nelimitate .

Parfumul Moschino Funny este construit pe aroma racoritoare de ceai si , asa cum arata si numele, reuseste sa ne binedispuna in cateva clipe doar .

Glamour , seducator si magic , a fost prezentat pentru prima oara la Expozitia Internationala de la Cannes , in 2008 si a fost creat din note proaspat-fructate si flori suave pentru femei binecuvantate cu simtul umorului , care stiu ce vor . Toujours Glamour a fost condimentat cu aroma de coacaze negre , frunze de violeta si un strop de cardamom , facandu-l si mai incitant .

Cel mai nou parfum masculin creat , Moschino Forever are aroma de feriga , este in acelasi timp elegant si vesel , etaland si ironia inerenta , atat de timpica a Casei de Moda ce l-a creat . Notele de bergamota , piper , salvie , tonka si vetiver fac din acest parfum unul destinat barbatilor amuzanti si inteligenti .