• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Marc Jacobs

Designerul de moda american Marc Jacobs este designerul principal al Casei de Moda Marc Jacobs iar din anul 1997 si director de creatie pentru Louis Vuitton . Dupa terminarea studiilor el a lucrat si pentru Perry Ellis ,dar in 1993 a fost concediat datorita colectiilor prea indraznete ,stil grunge . Cunoaste insa un succes de asteptat prin creatiile propriului brand , infiintat in 1986.

Marc Jacobs a aparut in repetate randuri in revista Times ,pe lista celor mai influente o suta de persoane . De asemenea , el reprezinta si una dintre cele mai indragite figuri ale celebritatilor mondiale .

Primul sau parfum a aparut in 2001 , Marc Jacobs Women , urmat de varianta masculina , Marc Jacobs Men . O adevarata descoperire pe taramul parfumurilor a produs-o parfumul Daisy , care este unul dintre cele mai indragite parfumuri si in prezent . Daisy este un parfum vesel si tineresc ,dar nu foarte sobru . Aroma sa fermecatoare se datoreaza notelor fructate de capsuni ,celor intens-verzi de frunze de violete ,notelor spumante si picante de grapefruit si celor matasoase de gardenie si iasomie . In timpul succesului de necrezut de care se bucura , acest parfum a cunoscut mai multe editii limitate , ultima dintre acestea fiind Daisy Eau So Fresh.
Sora mai increzatoare in sine , ceva mai in varsta si mai sofisticata este parfumul Lola . Acesta a castigat in 2010 premiul pentru cel mai bun parfum si anume , parfumul Fifi . Lola este asemeni unui buchet floral cu aroma calda , in mijlocul caruia se afla luxuriantul bujor de culoare fuchsia . Celelalte arome din compozitia sa sunt : piperul roz , perele , grapefruitul , trandafirul , muscata , moscul cremos si boabele de tonka . Parfumul Oh,Lola! , aparut in 2011 , este o varianta mai usoara a celui initial .
Cel mai marcant parfum masculin Marc Jacobs ,cel care a castigat aproape toate premiile prestigioase profesionale este Bang . Piperat , lemnos si condimentat , parfumul Bang este unul antrenant , sexy si seducator . In campania publicitara a aparut chiar designerul Marc Jacobs , dezbracat si tinand in fata lui o sticla uriasa din acest parfum. Notele ce-l compun sunt : piperul roz , piperul negru , notele lemnoase de rasina , benzoin , vetiverul si patchoulli . Succesul enorm de care s-a bucurat acest parfum este de asteptat sa continue in toamna acestui an cu parfumul Bang-Bang!.