• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Jesus del Pozo,spaniolul cel mandru

Jesus del Pozo este o personalitate foarte cunoscuta intre designerii de moda spanioli , care a contribuit in mod decisiv la stimularea lumii modei spaniole . Cariera sa a inceput in anul 1970 cu o colectie masculina foarte bine elaborata si , incurajat de succesul repurtat , din 1980 a inceput sa creeze si haine destinate doamnelor . Dupa creatiile haute couture au urmat in 1997 cele pret-a-porter , produse in cantitati mari sub brandul JDP si care au patruns si pe piata japoneza , astfel incat marca a devenit cunoscuta si la nivel international .
Jesus Del Pozo este deosebit de activ si in domeniul artelor spaniole , sprijinind cu talentul sau spectacolele de teatru prin crearea de cele mai multe ori a costumelor pentru opera si teatru , cum ar fi pentru celebra opera Carmen de Bizet , prezentata la Madrid , in 1998 . Este detinatorul a nenumarate premii de specialitate , a castigat printre altele si premiul pentru cel mai bun creator spaniol , premiul pentru cea mai buna colectie , iar parfumurile create de el au ocupat in revistele pentru femei locul de "cel mai bun parfum".
In anul 1992 a patruns in lumea parfumurilor cu Duende , urmat in scurta vreme de Esencia de Duende . In anul 1994 a fost creat un parfum incitant barbatesc , prin compozitia unica a Quasar-ului. Este un parfum fructat-aromat , neobisnuit in randul parfumurilor barbatesti , iar componentele individuale , cum ar fi frunzele de bananier fac din acest parfum foarte popular unul cu adevarat unic . Notele aromatice cum ar fi lavanda , salvia si rozmarinul ii confera o aroma proaspata si picanta , in timp ce notele fructate ii daruiesc un strop de exotism .
Daca e Jesus del Pozo , atunci e Halloween. Popularitatea sa este neintrerupta din 1997 datorita faptului ca acest parfum intruchipeaza perfect senzualitatea si poftele de nestapanit . Notele bogate de parfum oriental se dezvaluie din miezul parfumului si din notele de baza : piperul negru , vanilia , tamaia luxurianta si lemnul de santal senzual din povestile orientale se intalnesc pe piele , notele florale umplandu-l de viata . Vioreaua , tuberoza si magnolia , cele mai ispititoare arome florale stralucesc impreuna in inima parfumului Halloween .
Ca oricare succes , si parfumul Halloween are o continuare . Halloween Kiss este un parfum romantic , dar si senzual , in care notele de apa florale au un rol mai important decat notele orientale . Nici pe departe Halloween nu si-a pierdut din salbaticie prin versiunea Kiss . Fructele dulci si zemoase , alaturi de orhidee si fresie alcatuiesc un parfum picant , de fiecare zi . Pentru zi este recomandat Halloween Kiss , iar pentru seara sau pentru noi cuceriri Halloween Kiss Sexy . De la lansarea sa , in 2009 , acest parfum s-a bucurat de o multime de fani . Feminitate radianta si seducatoare , iata doua calificative care pot descriea cest parfum . Fructele dulci acrisoare se desfasoara simultan pe piele , urmate de cele mai feminine flori . Responsabil pentru maturitatea de baza a parfumului este lemnul de santal si de mosc . Cei care nu vor sa se desprinda de farmecul aromei Halloween nici vara pot sa opteze pentru Halloween Water Lily, creat pentru verile toride si care , asemeni parfumului de vara improspateaza si aromeaza , pastrandu-si si caracterul puternic si determinant al fratelui sau mai mare .
Negru si alb , apa si foc , inger si demon , adica parfumurile In Black si In White . Jesus del Pozo a intruchipat in aceste doua parfumuri extremele . In Black este un parfum mistic si intunecat , in sticla de forma unei bile negre : este un parfum greu si percutant dar si luminos si dulce , asemeni noptilor de vara , incalzite de emotii fierbinti . Notele dulci si afumate care predomina in parfum sunt : ciresele , piersica , vanilia , alaturi de rolul important acordat celorlalte componente : salcamul , patchoulli si lemnul de santal .
In White este un parfum extrem de elegant , gratios , aproape eteric-floral . Elementul principal este bambusul , iar notele proaspete de floare de lamai si bergamota se combina cu notele fine de flori , realizand un parfum delicios . In fundal se simte aroma de mosc , datorita careia parfumul isi mentine aroma mult timp pe piele .