• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Ferrari,parfumul iubitorilor de masini

Cea mai prestigioasa marca de masini de curse , Ferrari , cu logo-ul emblematic reprezentand un cal negru sarind pe un fond galben , face ca inima oricarui barbat sa bata mai repede , deoarece Ferrari si cursele au devenit deja notiuni sinonime . Nasterea marcii Ferrari poate fi asociata cu numele lui Enzo Ferrari , care , in 1929 a fondat cursele stabile Ferrari si care , pana atunci , fabricase doar automobile de cursa . Anul 1947 a fost cel in care s-a lansat prima masina de circulatie rutiera , aceasta devenind foarte rapid o masina cultica in randul tinerilor milionari.

Popularitatea masinii Ferrari se datoreaza si designului interior , precum si faptului ca automobilele fabricate in serie mica erau greu de procurat . Niki Lauda , Michael Scumacher si Kimi Raikonnen au fost printre cei care si-au dat votul pentru Ferrari , astfel n-a fost surprinzator faptul ca , folosind avantajul popularitatii , cei de la Ferrari au creat o linie de parfumuri vibrante .

Un Ferrari rosu-aprins , cine nu si l-ar dori? In 1996 s-a lansat linia de parfumuri Ferrari , a carui prim parfum ofera tot ce se poate astepta de la un Ferrari . Ferrari by Ferrari are la baza aroma senzuala de patchouli , alaturi de care notele lemnoase si de mure ii confera parfumului impuls si stil.

Anul 1999 este cel al aparitiei parfumului Ferrari Black . Fanii parfumurilor masculine il considera cel mai bun parfum Ferrari , care , datorita notelor clasice de feriga confera iubitorilor o aroma eleganta si distinctiva . Alaturi de aromele puternice si dulci de prune , mere si vanilie , iasomia si condimentele primesc un rol mai mare in potentarea parfumului Ferrari Black pentru purtator . Pentru a asigura o deplina coerenta , exista si after-shave-ul Ferrari Black .

Ferrari Extreme promite o revigorare totala prin mirosul puternic de cardamom , alune si cedru , inviorand notele captivante de garoafe , care pur si simplu explodeaza din compozitie .

F1, adica Ferrari No.1 . Nu este exagerat sa afirmam ca iubitorii de Formula 1 sunt cei care admira aroma parfumului F1. Acesta , bogat in note clasice masculine , cucereste inca de la inceput si ne introduce in atmosfera curselor de Formula 1, reprezentand forta pura masculina . Dupa notele proaspete de citrice din deschidere , urmeaza cele de alune si iasomie , urmate de notele lemnoase .

In anul 2009 a aparut un asemenea parfum , recomandat barbatilor , care reprezinta tot ceea ce face ca Ferrari sa iasa in evidenta din multime : stil , calitate si unicitate . Inca din primul moment al parfumarii , Ferrari Uomo este unic si neobisnuit datorita armoniei de arome speciale si vibrante . Notele stilate de piele si condimente elegante de cedru ne duc cu gandul la aspectul unei masini clasice sport . Este un parfum atemporal si lumesc , avand alaturi si variantele Deo Spray si Deo Stick .

Racing : intre competitie si marci de parfumuri . Racing este un parfum rapid , vibrant si sexy . Dupa aromele picante de inceput , casmirul si benzoinul profund senzual se amesteca pe piele , facand din acest parfum unul destinat special barbatilor tineri si aflati in perpetua miscare.