• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Coach luxul accesibil pentru o generație.

Marca Coach reprezintă autenticitatea, inovația și relevanța, "luxul accesibil" pentru o generație.

Fondat  în anul 1941 ca un atelier de familie (Manhattan Leather Bags ) din New York. Fondatorul companiei a fost impresionat de designul unei mănuși de baseball și l-a inspirat să creeze o geantă de mână cu atribute similare. Lucrând cu șase artiști, a creat o colecție compusă din 12 genți de mână. Ca mănușa de baseball, au fost fabricate din piele de culoare brună, suplă, de înaltă calitate  cu o cusătură ireproșabilă și o manoperă excelentă. Pionieri în domeniul articolelor create din piele, stabilindu-se drept Casa de design american în a doua jumătate a secolului XX.

În pezent Coach este printre liderii Caselor de modă din New York, cu accesorii de lux moderne și colecții de lifestyle pentru femei și bărbați. Ofertele de produse de înaltă calitate  includ genți, articole mici de piele, încălțăminte, îmbrăcăminte exterioară, ceasuri, accesorii de călătorie și weekend, eșarfe, lenjerie de corp, parfumuri, bijuterii și accesorii.

Primul parfum care poartă același nume, Coach,apărut în anul 2007. Reed Krakoff,Președintele și directorul de artă la Coach descrie compoziția florală combinată cu misterioasa arome chic de epocă și nuanțe de fructe moderne.” Nu am vrut pur și simplu să avem un parfum. Am vrut să fie unic”