• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Esprit, adevarata imbracaminte de strada

Nasterea brandului Esprit este o adevarata poveste a visului american . Susie Russel si Doug Tompkins s-au gasit unul pe celalalt nu doar ca parteneri in viata privata , ci si in ceea ce priveste afacerile . Interesele comune si ambitiile celor doi legate de proiectarea si confectionarea imbracamintei au inceput de la un nivel modest : primele haine au inceput sa le vanda de pe platforma propriului lor camion , in 1968 . In anii ' 70 au gandit numele marcii Esprit si de atunci acesta a devenit un logo de renume mondial . Esprit a devenit sinonim cu ,,adevarata imbracaminte de strada" si cu acei oameni care sunt adeptii hainelor la moda dar in acelasi timp si foarte comode si de buna calitate , astfel incat , adesea , in cataloagele brandului , angajatii firmei si croitoresele apareau ca modele . In ciuda faptului ca in 1990 drumurile cuplului fondator s-au despartit , avantul firmei Esprit a ramas de neclintit . In afara imbracamintei , ei creaza si comercializeaza bijuterii , ceasuri si parfumuri.
In anul 2003 apare pe rafturile parfumeriilor primul parfum Esprit ,Life by Esprit . Destinat femeilor , parfumul Life are o sticla foarte frumos colorata si vesela , raspandind o aroma plina de viata : alaturi de florile exotice , fructele dulci si notele proaspat-lemnoase ii imbogatesc mireasma . In parfumul Life by Esprit for Men,de asemenea , intalnim notele lemnoase si fructate . Parfumul Life s-a bucurat de un succes atat de mare , incat de-atunci admiratorii sai au fost incantati cu mai multe editii limitate diferite , cum ar fi : Groovy Life , Night Life , Dynamic Life si VIP Life.
Urmatorul parfum , Esprit Collection este recomandat a fi purtat cu ocazia unor evenimente speciale si elegante . Printre notele floral-lemnoase bogat condimentate inttalnim arome deosebite cum ar fi ylang-ylang , boabele de tonka ,rubarba si salvie . Sticla ce-l contine este clara si urmeaza o linie eleganta.
Parfumul duo , avand un nume fantezist , Horizon , a aparut pe rafturi in anul 2006 . Parfumul ce-ndeamna la inaltarea spiritului este continut de sticle frumos lustruite , amintind forma pietrelor . Notele lemnos-picante evoca purtatorului aroma si gustul Orientului Indepartat.
In anul 2008 , Casa de Moda Esprit a sarbatorit intr-un mod special cei 40 de ani de existenta : au scos pe piata parfumul duo Celebration . Literalmente este vorba despre un parfum-pereche , deoarece la crearea sticlelor de parfum designerii s-au straduit sa foloseasca doua sticle identice care , asezate pe rafturi una langa cealalta sa poate fi citit numele ,,Esprit Celebration'' in continuare . Celebration Woman este un parfum moale si romantic , floral-fructat , in timp ce parfumul Celebration Man are o caracteristica bogata in note picante.