• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Parfumuri de iarnă

 

Ne alegem parfumurile în funcție de starea de spirit, de ținutele noastre și în funcție de anotimp. Ce parfum ar trebui să purtați în timpul iernii? Iată câteva recomandări pentru alegerea parfumului perfect pentru zilele reci și întunecate de iarnă!

Precum în cazul alegerii ținutelor reconfortante în această iarnă, cu pulovere mai groase, paltoane, eșarfe și cașmir veți opta pentru un parfum care să vă creeze același sentiment cald și pufos. Găsiți-vă un parfum confortabil care vă învăluie ca o manta călduroasă protejându- vă împotriva acestor zile mai dure și mai reci.

În general, un Eau de Parfum (EDP) este preferat iarna decât Eau de Toilette obișnuit sau Eau de Cologne. Având o concentrație mai mare de parfum, va fi mai tenace, cu o longevitate mai bună și o intensitate mai mare, fiind un port ideal pentru a face față zilelor mai reci.

Puteți purta un parfum lemnos, picant, gurmand sau senzual aparținând familiilor olfactive cu note de bază mai puternice ele vor permite ca parfumul să fie fixat și să dureze în timp.Prin urmare, vor avea o persistență excelentă pe îmbrăcăminte, pe eșarfe sau pulovere. Ingredientele care merită să fie luate în considerare sunt lemn de santal, paciuli, note de piele, benzoin, miere, boabe de tonka și condimente precum scorțișoară și cardamom.

       

Întrucât întâlnirile cu cei dragi vor fi probabil mai rare față de anii precedenți, v-am pregătit o selecție de Parfumuri de iarnă potrivite pentru reuniuni mai mici sau pentru cadouri.

Parfumuri pentru femei:

 

Parfumuri pentru bărbați:

Noutăți Parfumuri pentru femei:

Noutăți Parfumuri pentru bărbați: