• Relatii Clienti
  • L-V 10:00 - 18:00
  • +40312294511
  • info@parfumexpress.ro

Stimati Vizitatori! Pe aceasta cale va anuntam,Comenzile intrate din 14 martie vor fi prelucrate in 19 martie 2018 si livrate in termenul dat, iar cele cu probleme vor fi solutionate din 26 martie! Serviciul Relatii cu Clientii nu va fi disponibil pana in 26 martie 2018, astfel din 26 martie vom raspunde la e-mailurile trimise incepand din 14 martie
Va multumim pentru intelegere!

Bvlgari Aqva Amara 50 ml
*Pozele sunt ilustratii
barbatesc
151 RON
Clientilor Fideli: 143 RON
In cos!
  • Relatii cu Clientii
  • +40312294511

Produs Pret
Bvlgari Bvlgari  Aqva Amara  EDT  50 ml barbatesc parfum    vizualizare actuala

Bvlgari Aqva Amara EDT 50 ml barbatesc parfum 151

151 RON
Restul produselor Bvlgari Restul produselor Bvlgari
Aqva Amara apare ca o nouă piesă în colecția parfumului masculin Aqva de la Bvlgari, aducând o întorsatură aparte în crearea parfumurilor acvatice.
Parfumierul Jacques Cavallier a îmbogățit compoziția parfumului cu ingrediente nobile ceea ce-l face mai luxos și mai distinctiv, totodata pastrând caracterul acvatic mediteranean.
Aqva Amara, sau "apa amară", este un parfum aquatic plin de energie și lumină, simbolizând cu sticla de culoarea cuprului.
Compoziția include acorduri de mandarine siciliene amestecate cu ulei de floarea neroli. Notele de bază sunt paciuli indonezian și tamaie.

Mandarina, neroli, note aquatice, pachiuli, tamaie
Evaluarea "Bvlgari Aqva Amara Eau De Toilette" in urma 0 pareri:
0.0
  ( nu a fost evaluat )
Srierea pareri si evaluari

 

Alte produse din oferta Parfumexpress

Noul magazin online Parfumexpress pe langa binacunoscuta gama de parfumuri originale va ofera produse extrem de atractive la preturi deosebit de avantajoase!